Nyelvek: Magyar   Pénznemek:  

Használat, szállítás, fizetés

A 97/7/EK irányelvnek való megfelelést szolgáló, a 17/1999. (II. 5.) Korm. Rendelet 3. § (1.) bekezdése szerint.

Szállítás

A megrendelt terméket, termékeket Magyarország egész területén házhoz szállítással juttatjuk el vásárlóinkhoz.

A termékek házhoz szállítását a DPD futárszolgálat végzi. A futárszolgálat hibájából eredő esetleges késedelmes szállítás esetén felelősséget nem vállalunk.

A szállítás díja utánvételes fizetés esetén 1500 Ft,. Az árak az áfát tartalmazzák, a megrendelés során a webáruház az Ön választása alapján a rendelés összegéhez a szállítás költségét külön rovatban feltünteti, a végösszeghez hozzáadja.

Szállítási határidők

A megrendelt termékeket 3 munkanapos határidővel szállítjuk, amennyiben ez nem lehetséges a vásárlót haladéktalanul értesítjük a várható hosszabb szállítási határidőről.

Fizetés

A megrendelt termékek szállítási költséggel számított vételárát afutárnak kell a termék átvételével egyidőben fizetni.


Személyes átvétel esetén üzletünkben tud készpénzzel fizetni.

Számla, bizonylat

Minden rendelés esetén áfás számlát állítunk ki, ezt külön kérni nem kell. A számla tartalmazza a megrendelt termékek megnevezését, egységárát, az áfa mértékét és a szállítási költséget egyaránt. A számlát a megrendelés során megadott számlázási címre állítjuk ki.

Lehetőség van a számlázási címtől eltérő szállítási címet is megadni, ilyenkor értelem szerűen a számlát a megadott számlázási címre állítjuk ki, a szállítást a megadott szállítási címre teljesítjük.

Hírlevél

Hasznos kiegészítő információkat, termékismertetőket, akciós ajánlatokat tartalmazó hírlevelet kizárólag olyan felhasználóinknak küldük, akik ehhez kifejezetten hozzájárultak, a hírlevélre feliratkoztak.

Regisztráció

A webáruházban a rendeléshez regisztráció szükséges.

Adatvédelem

Mint a regisztrált felhasználók adatainak felelős kezelője, mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatok kezelése, annak minden fázisában megfeleljen a jogszabályoknak. A személyes adatok kezelése és feldolgozása során különös gondot fordítunk az 1992. évi LXIII. tv. Adatvédelmi Törvény, illetve a mindenkori Adatvédelmi Törvény vonatkozó rendelkezéseinek betartására.

Ügyfeleink adatait, továbbá a gazdasági tevékenységünkhöz kapcsolt bizonylatok (rendelések, számlák, egyéb értékesítési dokumentumok) a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi hitelesítése érdekében utólagosan visszakereshető módon iktatjuk és tároljuk, összhangban a 2000. évi C. törvény előírásaival.

Regisztrált ügyfeleink személyes adatait harmadik fél részére semmilyen célból vagy okból át nem adjuk. Megrendelés esetén azonban az ügyfél szállítási címét és telefonszámát a futárszolgálatnak átadjuk, anélkül nem lehet kézbesíteni.

Harmadik fél által nyújtott statisztikai szolgáltatás keretében rögzítésre kerülnek olyan technikai jellegű adatok, mint az ip cím, képernyőfelbontás, böngésző típusa, stb. amelyeket a felhasználó által megadott adatokhoz semmilyen formában nem kötünk.

Szerződés

A Webshop üzemeltetőre és a vásárlóra a megrendelés és vásárlás során a 213/2008. (VIII. 29.) kormányrendelet a távollévők között kötött szerződések rendelkezései vonatkoznak.

A szerződés tárgya a webáruházban eladásra kínált és a megrendelő által kiválasztott termékek, árucikkek eladása házhoz szállítással az üzemeltető részéről, illetve azok megvásárolása a megrendelő részéről.

A megrendelés időpontja az az időpont, amikor megrendelését a webáruházon keresztül eljuttatja az üzemeltetőhöz. A megrendelés a telefonon, vagy e-mail formájában való visszaigazolás után lép életbe. Ez a visszaigazolás nem egyezik meg a webáruház által automatikusan elküldött visszaigazolással.

Amikor munkatársunk a rendelés státuszát "feldolgozás alatt", vagy "szállítás alatt" -ra változtatja a megrendelőt erről email-ben tájékoztatjuk, ezzel egyben a megrendelést visszaigazoljuk. A státuszüzenetekről bővebben a Vásárlás menete menüpontban olvashat.

Visszaigazolás után a szerződést írásban megkötöttnek tekintjük, rendelés azonosítóval látjuk el (amit a megrendelőnek a visszaigazoló emailben elküldünk), ez a későbbiek során biztosítja a megrendeléssel kapcsolatos adatok visszakereshetőségét.

A szerződéskötés és a kapcsolattartás nyelve: magyar.

Az elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999 II.5. kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Internetes vásárlások esetén Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Mi ezt a határidőt 30 munkanapra bővítjük.

Írásban történő elállás esetén érvényesnek tekintjük, ha Megrendelő nyilatkozatát írásban a határidő lejárta előtt elküldi.

Ellállási jog gyakorlása esetén a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket a megrendelő viseli. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli.

A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kár megtérítését követelhetjük a megrendelőtől.

Az átvétel dátumát bizonyítja a futárszolgálat által biztosított, a vevő által aláírt szállítólevél, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Mi a jogi szabályozáshoz képest rövidebb határidőt, 15 napot vállalunk. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor forduljon hozzánk minőségi kifogással.

Szállítási határidő

A megrendelt terméket a visszaigazolást követően mihamarabb átadjuk szállító partnerünknek , legtöbbször a rendelés napján, vagy rendelést követő munkanapon, de legfeljebb 3 munkanapon belül megtörténik a termék kiszállítás. Amennyiben a kiszállítás a szállító partner hibájából késik, a késedelemmel kapcsolatosan semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Szavatosság, garancia, reklamáció

Garancia a tartós fogyasztási cikkekre 1 év, pen drive-ra, memóriakártyára általában 5 év (ahol ettől eltérő a garncia ideje, ott tájékoztatjuk a termékleírásban is)

Írható CD,DVD lemezeket csak gyári hiba esetén tudunk cserélni.

Kompatibilátási gondok esetén nem tudunk elfogadni reklamációt.


Folytatás
Gyors kereső
 
Ide írja, amit keres.
Részletes keresés
Login
E-Mail Address:

Password:


Password Forgotten ?
New Account
Nincs vélemény a termékről
Gyártók
Összetett keresés    |    Vélemények    |    Regisztráció    |    Bejelentkezés   |   E kereskedelem    |   sitemap